85 printers voor Brits mailinghuis

Op zich is een kleurenprinter niets bijzonders, die zijn in vrijwel alle drukkerijen tegenwoordig wel te vinden. Maar het Britse mailbedrijf Synertech heeft wel iets bijzonders: daar draaien nu 85 kleurenprinters van Canon. Dit machinepark van Canon imagePressC850-machines is verdeeld over productievestigingen in Bristol en Warrington. De printers moeten (gepersonaliseerde) mailingen voor onder meer de NHS (Britse gezondheidszorg) produceren. Voor Canon is het de grootste order ooit voor dit type printer. Over de deal is dan ook 15 maanden onderhandeld, en er is een bedrag van 5 miljoen Britse pond mee gemoeid.

Bron: paperandprint

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK