3D-printers Canon nu ook in Nederland

Canon levert vanaf deze maand 3D-printers in Nederland en België. Het zijn de eerste landen in Europa, na het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Dat heeft Canon EuropeBB150901 Canonprojet-7000SDa bekendgemaakt. Het bedrijf breidde hiertoe de distributieovereenkomst met 3D Systems uit. 3D Systems biedt geavanceerde digitale 3D-ontwerp- en fabricageoplossingen, waaronder 3D-printers, printmaterialen en cloud-sourced componenten en tools.

Canon betrad de 3D-printmarkt in het Verenigd Koninkrijk en Ierland in maart 2015. Vanaf deze maand komen daar dus Nederland en België bij. Het bedrijf richt haar pijlen in eerste instantie op de marktsegmenten engineering, de maakindustrie en architectuur. Het gaat in eerste instantie om de modellen ProJet 660, 3500-serie, 4500, 6000 en 7000. Canon verzorgt ook de ondersteuning aan klanten.

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK