5 jaar printpassie voor Print.com

Valentijnsdag is dé dag voor flirten, passie en liefde. Print.com introduceerde daarom precies op deze dag 5 jaar geleden hun merk waarin de liefde voor print centraal staat. Ze begonnen hun reis met een flirt met 100 printprofessionals om het bedrijfsmodel te creëren.

Print.com 5 Jaar

Een half jaar later kreeg Print.com verder vorm met de gesloten webapplicatie om drukwerk te bestellen. Er kwam een overname bij van textieldrukkerij Brezo uit Kampen, een samenwerking met Kampert-Nauta met als vervolg een overname van TMB in Schijndel en een wederzijdse participatie. Inmiddels beperkt Print.com zich niet meer tot de Nederlandse landsgrenzen en hebben ze kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk.

Het bedrijf van Marco Aarnink kijkt vandaag terug op de vele mijlpalen: “Wat een avonturen hebben we beleefd in vijf jaar. We hebben productiehubs aangesloten, markten verkend, en heel veel nieuwe producten klaargezet om je creativiteit op uit te leven. Wat altijd blijft: onze liefde voor jou als reseller, designer, grafisch professional of marketeer. We beloven je: ook de komende 5 jaar zijn we er voor jou.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK