40% van signbedrijven zegt dat hun bedrijf niet interessant is voor cybercriminelen

De stelling waarop lezers van Sign+ konden reageren, was: ‘Cybersecurity is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur’.

Cybercrime

Vanaf de website van sign: ‘Iedereen schijnt wel eens bij dit risico te hebben stilgestaan, blijkt uit onze enquête. Opvallend is echter dat 38 procent van de respondenten denkt dat het bij hen niet zo’n vaart zal lopen: ‘Ik verwacht niet dat mijn bedrijf interessant is voor cybercriminelen’.

Zo´n 25% zegt dat ze diensten inkopen om aanvallen van buitenaf te voorkomen. 21% zegt dat zelf te doen met eigen deskundigheid, en 17% gaat uit van ‘gezond verstand’ van de eigen werknemers.

Periodiek publiceert Sign+ interessante vragen, die door haar lezers kunnen worden beantwoord. De volgende poll betreft de verwachtingen rondom de omzet van 2022.

Bron: Sign+

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK