3e Kyocera inkjet printer voor Multi-Post

Bij Multi-Post in Dordrecht is onlangs de derde Kyocera inkjet printer, model TASKalfa Pro 15000c, geïnstalleerd. “Dat het weer een Kyocera is geworden, is niet zo moeilijk”, zegt ICT-manager Frank van Ballegooy.

“We kennen de inkjet printers door en door en zijn meer dan tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. De Kyocera heeft zichzelf bij ons bewezen. De afdrukkwaliteit is top. De machine is eenvoudig te bedienen en ontzettend betrouwbaar. Onze eerste Kyocera werd in 2019 geïnstalleerd en draait nog ‘volle bak’. Geen enkel vertoon van slijtage. We hebben een goed partnership met Kyocera en weten dat de service goed is. Wat wil je nog meer?”

Kyocera-Multipost

In Nederland wordt Kyocera Document Solutions in de grafische markt vertegenwoordigd door dedicated business partner AB DocSolutions. Directeur Frank Adema is heel trots dat Multi-Post opnieuw voor Kyocera gekozen heeft. “Bij Multi-Post was in 2019 de eerste TASKalfa Pro 15000c installatie in Europa. Nu is Multi-Post de eerste printprovider in Nederland waar op één site drie Kyocera inkjet printers operationeel zijn. Zij zijn vanaf dag één zeer tevreden. Een mooier visitekaartje bestaat er niet.”

Frank van Ballegooy: “De belangrijkste reden waarom wij hebben geïnvesteerd in een derde Kyocera Taskalfa 15000 is dat wij nu beter in staat zijn om pieken in onze productie op te vangen. Daardoor is er een betere aansluiting op de nabewerking en kunnen wij onze leveringsbetrouwbaarheid beter waarborgen. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van transactie gerichte output. Zowel fysiek alsook digitaal én zowel uitgaande alsook inkomende post. Bijna al onze output kenmerkt zich door de korte doorlooptijden en sterk wisselende volumes. Data die door onze klanten wordt aangeleverd moet bijna altijd dezelfde dag worden verzonden en de volumes kunnen variëren van 1 stuks tot duizenden stuks. Voor de fysieke kant van de output is dit continu een uitdaging om de interne processen optimaal op elkaar af te stemmen. Met deze derde inkjet printer hebben we voorlopig meer lucht om knelpunten in het productieproces te voorkomen en zijn we minder kwetsbaar.”

Foto: V.l.n.r. Etienne Hendriks (Kyocera), Frank van Ballegooy, Theo Singerling, Aat van Gessel, Mark Hameetman (allen Multi-Post) en Frank Adema (AB DocSolutions) toosten op de derde Kyocera TASKalfa Pro 15000c inkjetprinter.


Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK