Optimisme en nieuwe visie bij drukkers in nieuw WhatTheyThink rapport

2015-12-new-dynamics-commercial-printing_1024x1024WhatTheyThink redacteuren Dr. Joe Web en Richard Romano hebben een nieuw rapport uitgebracht met de resultaten van een onderzoek naar de toekomstverwachtingen van Amerikaanse drukkers. Die zijn zeer optimistisch, voor de komende jaren verwachten ze een omzetgroei van meer dan 10%. Een andere belangrijke constatering in het rapport is dat Amerikaanse drukkers op weg zijn om marketing service providers te worden en niet langer elektronische media als een vijand zien die met alle middelen bevochten moeten worden maar dat deze media een onderdeel zijn van hun eigen service en strategie.

Meer info over het rapport vind je via deze link waar het ook voor 249 dollar met de discount code ERC2016A is te bestellen (een 100 dollar korting).

 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK