Zelfbewuste postercampagne Fritz-Kola

Met de nieuwe campagne: ‘Good never sleeps’ kiest Fritz-kola voor een nieuwe benadering van communicatie. De campagne is te zien op posters, op festivals en evenementen, via digitale activaties en in PR-activiteiten.

Fritz Kola Campagne

Na 18 jaar humoristische en provocerende communicatie giet de Hamburgse dranken-fabrikant zijn waarden en houding nu in een zelfbewuste imagocampagne.

De bijzonderheid: In de campagnefoto’s gebruikt Fritz-kola een frisse collagestijl met foto’s van eigen medewerkers en Fritz-kola opiniemakers, de ‘fritzees’. Het bedrijf toont echte mensen die de handen uit de mouwen steken – in authentieke situaties en gegarandeerd zonder nabewerking. Dat past bij het activisme van het merk. “We willen ons gezicht laten zien voor goede doelen”, legt Winfried Rübesam uit, directeur van Fritz-kulturgüter. “Niemand anders kan onze waarden, onze houding en de liefde voor het product zo goed belichamen als onze fritzees zelf. We zijn er trots op dat we zulke geweldige mensen aan boord hebben die volledig achter onze missie staan, en dit samen laten horen in onze nieuwe campagne!”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK