WhitePaperFactory.eu zorgt voor diepgang in communicatie

Twee journalisten met ruime ervaring in het beschrijven van techniek en marketing, hebben het initiatief genomen een bedrijf op te richten die WhitePapers fabriceert, WhitePaperFactory.eu.

Elke zakelijke transactie begint met zoeken op internet. Alleen gevonden worden is niet meer voldoende. Klanten in het zakelijke verkeer zoeken naar bevestiging dat de keuze voor een leverancier de juiste is.

Naast referenties en gebruikersverhalen, spelen daarin objectieve achtergrondinformatie een grote rol. In de praktijk wordt daarvoor een white paper ingezet.

Wikipedia: “Een witboek of white paper is een document dat beschrijft hoe beleid, een technologie, en/of product een specifiek probleem oplost. Witboeken worden gebruikt om de lezer van objectieve relevante informatie te voorzien, die wordt gebruikt voor het nemen van een beslissing.

Rob van den Braak en Marco den Engelsman zijn experts in het objectief beschrijven van technieken.

“Voor veel bedrijven is het niet eenvoudig om goede begrijpelijke achtergrondinformatie te schrijven over het product of dienst dat ze verkopen,” zegt Marco den Engelsman. “Die content is onontbeerlijk in het zakendoen, waar elke klant zich eerst op internet informeert over de achtergronden van de nieuwe partner. Goede en objectieve informatie vergroot ook de vindbaarheid van een bedrijf.”

Nu is het voor elk bedrijf mogelijk een white paper te laten maken. Laagdrempeligheid en overzichtelijke kosten staan centraal in het zakendoen met WhitePaperFactory.eu.

“Na een intakegesprek is het voor iedereen van tevoren duidelijk, wat de kosten en het tijdspad is voor de productie van een white paper,” zegt Rob van den Braak. “Wij staan voor transparantie. Een white paper moet voor iedereen een haalbaar en betaalbaar document zijn. Het eerste contact is altijd gratis. Dat kan via een persoonlijk gesprek of een Skype conferentie.”

Whitepaperfactory.eu is onafhankelijk. Geleid door Marco den Engelsman en Rob van den Braak, maakt een team van internationale journalisten, experts en consultants voor u een kwalitatief hoogstaand white paper.

Neem contact op met Rob van den Braak voor meer informatie of een vrijblijvend advies:

Email: rob@whitepaperfactory.eu

Mobile: 0034 645045068

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK