Webprint nieuwe hoofdsponsor FC Twente

BB150714 WebprintFC TwenteDe Nederlandse online fotoservice Webprint.nl is het komende seizoen de nieuwe hoofdsponsor van FC Twente. Webprint, gevestigd te Oldenzaal, prijkt komend seizoen op het shirt van FC Twente. Webprint, met klanten in heel Europa, is gespecialiseerd in het tastbaar maken van mooie herinneringen op gepersonaliseerde fotoproducten.

Jacco van der Zee, commercieel directeur Webprint: “De samenwerking met een mooi merk zoals FC Twente geeft ons de mogelijkheid om onze naamsbekendheid te vergroten en de flinke groei van de afgelopen jaren door te zetten. FC Twente en Webprint zijn sterke merken met Twentse roots. FC Twente bestaat dit kalenderjaar 50 jaar en dat is een prachtige start voor de samenwerking tussen Webprint en FC Twente.”

Bij Webprint.nl kunnen klanten met eigen digitale foto’s persoonlijke producten maken en bestellen zoals fotoalbums, foto op canvas, fotoagenda’s, fotokalenders, fotoafdrukken, originele wenskaarten en nog veel meer fotoproducten. Het bedrijf bedient zowel de zakelijke markt als de consumentenmarkt. Webprint is buiten Nederland actief onder de merknaam Prentu.

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK