Wat een schitterend jaar ….

free-download-christmas-decoration-ball-glitter-feliz-navidad-3d-gif-animation-blogTweeduizenddertien was voor ons een bijzonder jaar. Niet alleen kregen we met ons vieren het BlokBoek ScoopIt Blog van de grond, we konden ook een vliegende start maken met onze eigen e-Zine op BlokBoek.com. Samen met de BlokBoek Nieuwsbrief bereiken we nu meer dan 7.000 vakgenoten per maand. Allemaal communicatieprofessionals die ons nieuws over traditionele en digitale mediavormen duidelijk op prijs stellen, net zoals adverteerders die ons ook weten te vinden. Met ons eerste grote project, de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie, in maart zijn we ervan overtuigd dat ook tweeduizendveertien een schitterend jaar wordt.

En dat wensen we jou, onze gewaardeerde lezer ook toe. Fijne feestdagen, wij zorgen voor een goed begin en gaan door met onze nieuwsgaring voor jou,  Jolanda, Marco, Arthur en Rob

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK