Voorbereidingen grafimedia cao onderhandelingen van start

Op 8 januari organiseert het KVGO een volgende bijeenkomst ter voorbereiding van de nieuwe grafimedia cao. Alle leden zijn welkom hierbij aanwezig te zijn en mee te praten!

Cao Logo 2024 Kvgo

Op 31 oktober heeft de eerste bijeenkomst plaatsgevonden waar alle leden input konden geven voor de komende cao in 2024. Intussen heeft het KVGO ook een flits-enquête gehouden onder de leden en heeft de Ledenraad inmiddels de werkgeversdelegatie benoemd. Deze delegatie gaat in de komende periode, samen met de eerste onderhandelaar, de belangen van de werkgevers behartigen tijdens de cao-onderhandelingen.

Op 8 januari 2024 wordt de volgende bijeenkomst gfehouden. Tijdens deze bijeenkomst zal het KVGO samen met de werkgeversdelegatie en de eerste onderhandelaar, de voorstellen voor de nieuwe cao bespreken.

Ook zal tijdens deze bijeenkomst de Ledenraad officieel om instemming worden gevraagd met de te volgen koers. Verder zal er een terugkoppeling worden gegeven over de vragen die tijdens de bijeenkomst van 31 oktober zijn gesteld over hoe de Grafimedia cao zich verhoudt tot cao’s van andere sectoren.

Voor verdere gegevens over deze (leden)bijeenkomst, kijk even op de website.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK