Een virtual reality bril van happy meal verpakking

BB160302 happygoggles-2Virtual Reality brillen, we zien ze steeds meer. We kennen natuurlijk de Google Cardboard, maar onlangs lanceerde het magazine Sports Illustrated ook een VR-editie van de badpakkenspecial. McDonald’s kon natuurlijk niet achterblijven en heeft een Happy Meal-doos ontworpen die je kunt omvouwen tot een VR-bril: de Happy Goggles.

Nadat je klaar bent met eten van je Happy Meal, kun je je doos gebruiken als bouwkit voor een VR-bril. De headset werkt hetzelfde als Google Cardboard door je telefoon er in te steken.

Vanaf 5 maart zijn er 3500 Happy Goggles in zeven McDonald’s vestigingen in Zweden beschikbaar. Als de VR-brillen het in Zweden goed gaan doen, dan komen de brillen van McDonald’s Happy Meal wellicht ook naar andere landen.

(Bron: Dutch Cowboys)

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK