VIGC verbindt: Industrie ontmoet scholen

De designwereld evolueert razendsnel. In de breedte komen er steeds meer nieuwe toepassingen, zoals 3D-animaties, gaming, AI (Artificial Intelligence), VR (Virtual Reality), AR (Augmented Reality) en video. Al bij de creatie van een concept ziet men in de diepte steeds meer gereedschappen om het werk van de ontwerper zo eenvoudig mogelijk te maken, met als doel om de beleving van de klant te maximaliseren.

Maak tijdens het event ‘VIGC verbindt. Design insights for tomorrow’s skills!’ kennis met boeiende innovaties en cases rond o.a. 3D-prototyping en -productie, branding en presentatie van labels en verpakkingen, en de manier waarop tablet devices een revolutie hebben ontketend binnen de designwereld.

In de netwerkruimte is er mogelijkheid om live te experimenteren met Wacom tablets, of om een 3D virtual reality-ervaring te beleven met Esko’s virtuele shop omgeving.

Dit event loopt in samenwerking met drie grafische hogescholen: Artesis Plantijn (AP), Artvelde en LUCA School of Arts. Het doel is om laatstejaarsstudenten via een actueel onderwerp in contact te brengen met de bedrijfswereld, en bedrijfsleiders en leidinggevenden in contact te brengen met hun toekomstige werknemers. Naast studenten, zijn uiteraard ook alumni en professionals actief in de grafische en communicatiewereld van harte welkom op dit gratis event.

Inschrijven kan hier.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK