‘VIGC verbindt’ in teken van studenten AP hogeschool Antwerpen

Doel van ‘VIGC verbindt!’ is, om de laatstejaarsstudenten van AP hogeschool (Antwerpen), LUCA (Gent) en Artevelde hogeschool (Gent) te verbinden met de grafische bedrijfswereld. Het event gaat door op 8 november in de namiddag op Campus Viaduct van AP Hogeschool in Antwerpen.

Vigc Visual

Thema van dit jaar is: ‘Open Eyes, Open Minds’. 

Het doel is: om de diversiteit van de brede grafische sector in the picture te plaatsen. Men stelt vast dat studenten dikwijls naar hetzelfde type bedrijven trekken om werk te zoeken. Meer bepaald door de ontwerpstudio’s, marketingbureaus, brandowners of mediabedrijven. Dikwijls worden productiebedrijven (commercial print, labels, packaging, …) en grafische leveranciers over het hoofd gezien. Deze bedrijven bieden nochtans zowel inhoudelijk als naar verloning super interessante mogelijkheden voor de laatstejaarsstudenten. En in Vlaanderen hebben we een aantal topbedrijven die heel bereikbaar zijn!

Inschrijven is gratis, maar wel noodzakelijk.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK