Vier uitgevers richten advertentieplatform AdLocal op

DPG Media, BDU Media, Rodi Media en Telstar Mediagroep hebben het gezamenlijk advertentieplatform AdLocal opgericht. 33 andere uitgevers sloten zich bij het initiatief aan.

Adlocal

De gezamenlijke uitgevers hebben met AdLocal 80% van de markt kunnen afdekken met een gemeenschappelijke hoeveelheid van ruim 200 kranten. In totaal zouden 400 media-adviseurs betrokken zijn bij het project. DPG Media, de grootste uitgever in het samenwerkingsverband, bedient de nationale adverteerders.

Volgens AdLocal bereiken de gezamenlijke titels zo’n 6,4 miljoen lezers van de in totaal
11,4 miljoen lezers in ons land.

Bron: Adformatie

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK