Vier uitgevers richten advertentieplatform AdLocal op

DPG Media, BDU Media, Rodi Media en Telstar Mediagroep hebben het gezamenlijk advertentieplatform AdLocal opgericht. 33 andere uitgevers sloten zich bij het initiatief aan.

Adlocal

De gezamenlijke uitgevers hebben met AdLocal 80% van de markt kunnen afdekken met een gemeenschappelijke hoeveelheid van ruim 200 kranten. In totaal zouden 400 media-adviseurs betrokken zijn bij het project. DPG Media, de grootste uitgever in het samenwerkingsverband, bedient de nationale adverteerders.

Volgens AdLocal bereiken de gezamenlijke titels zo’n 6,4 miljoen lezers van de in totaal
11,4 miljoen lezers in ons land.

Bron: Adformatie

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK