Cijfers online nieuwsconsumptie 2020 in kaart gebracht

Erik Grimm van NDP Nieuwsmedia publiceerde deze week de cijfers rondom de digitaal nieuwsconsumptie. Het zal geen verrassing zijn dat corona het afgelopen jaar veel invloed heeft gehad.

Bereik Nieuwssites Per Dag 2020
(selecteer en klik in het beeld voor vergrote weergave)

‘Cyberjournalistiek’ springlevend tijdens coronacrisis.

Erik Grimm
Erik Grimm, NDP

Grimm concludeert in de eerste alinea van zijn publicatie het volgende: ‘Het dagelijkse bereik van nieuwssites en apps nam vorig jaar met 16 procent toe. De hoeveelheid bekeken nieuws steeg zelfs met een derde.’

Lees verder bij NDP

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK