Verkiezingsfolder Heemstede met filmpje onder de knop

 

facebook-gemeente

Met de stempas voor de gemeenteraadsverliezingen krijgen de Heemsteedse kiezers ook een uitgebreide folder in de bus waarin alle zes deelnemende partijen een pagina krijgen om uit te leggen waarom juist bij een van hun kandidaten een vakje rood moet worden gemaakt.

De gemeente heeft aan de verkiezingsfolder echter nog een apart extraatje toegevoegd voor bezitters van een smartphone. Als zij de gratis app Layar downloaden en daarmee vervolgens de pagina scannen van een van de partijen, worden ze automatisch doorgeleid naar een filmpje op Youtube waarop de lijsttrekker nog eens extra probeert de kiezer tot een stem op zijn of haar partij te verleiden.

De verkiezingsfolder is geproduceerd door Van Assema Grafimedia in Heemstede

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK