Vanmiddag gratis webinar VIGC: ‘Het drogen van inkten’

Vanmiddag om 1 uur een uurtje de tijd om de juiste kennis op te doen rondom het drogen van inkten? Registreer dan nu nog en schuif vanmiddag aan bij adviseur Fons Put van het VIGC.

vigc-logo-zw-trHet drogen van inkt is één van de grootste technische uitdagingen in het grafisch productieproces. Vertrekkende van solvent-inkten, verkennen we de vooruitgang in Ultraviolet droging met UV, HUV, en LED-UV. Ook interessante alternatieven, zoals ‘near-infrared’, komen aan bod. In de sessie wordt de droging in conventionele drukprocessen (Offset, flexo) als in digitale printprocessen (toner, inkjet) besproken.

Registreer via VGIC.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK