Tulpen uit Leiden

Tulpen uit Leiden

Een aantal kunstenaars hebben in Leiden een 3D tekening op het Stationsplein gemaakt van een tulpenveld, in opdracht van Leiden Marketing. In de 3D tekening wordt een optische illusie met perspectief gecreëerd. Bij de juiste kijkhoek toont de 3D tekening een diepte effect, in de tulpenvelden, en een rechtopstaand realistisch object, de tulpen. Hierdoor lijkt het alsof iemand echt tussen of bovenop de tulpen(velden) staat. Het is de bedoeling dat de tekening massaal gebruikt gaat worden om tulpenselfies te maken die vervolgens met de hashtag #LoveLeiden te gebruiken is op de verschillende sociale media.

Bron: sleutelstad

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK