Total Packaging breidt uit met nieuwbouwpand

Total Packaging zegt zeer trots te zijn op het feit dat zij hun productielocatie verder gaan uitbreiden met ons prachtige nieuwbouwpand aan de Lorentz III te Harderwijk. Het nieuwbouwpand wordt maar liefst 200 meter lang, 80 meter breed en 15 meter hoog.

Total Packaging

Deze twee productielocaties faciliteren de groeiambities voor de (nabije) toekomst. De bouw vordert gestaag, de vorderingen liggen volgens het bedrijf goed op schema. Medio 2024 wordt het nieuwbouwpand in gebruik genomen.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK