Tijdens corona voor ca. 400 miljoen besteed aan thuiskantoorproducten

Volgens onderzoeker Multiscope heeft ca. 44% van de thuiswerkers producten gekocht om het thuiswerken te vergemakkelijken. Bijna de helft kreeg daarvoor geen vergoeding van de werkgever.

Gemiddeld gaven werknemers bijna 360 euro uit aan de verbetering van hun werkplek thuis. Het grootste deel ging op aan meubilair. Slechts 25% van de thuiswerkers hoefde niets te kopen om optimaal te kunnen werken.

Thuiswerkplek

Naast meubilair werden ook computeraccessoires aangeschaft, zoals een extra (groot) beeldscherm (30%) om op een laptop aan te sluiten. Een laptopstandaard werd bij 12% aangeschaft. Zelfs 12% kocht zelfs een nieuwe laptop. Printers zijn met 5% nog net niet het minst populair. Dat bleek een koffiezetapparaat te zijn. De meesten pauzeren dan kennelijk toch via de route naar de eigen keuken.

Bron: Multiscope.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Laat een reactie achter

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK