Lean tijdens de Corona-periode

Hoewel de richtlijnen van de RIVM iets versoepelen, zijn we nog steeds beperkt dan wel gebonden aan de maatregelen van de overheid. Niet alleen ondernemers zetten op dit moment alle zeilen bij om het bedrijf draaiende te houden, ook is dit het moment voor werknemers om hun steentje bij te dragen.

Webinar Lean – efficiënt produceren

Anne Schneider

Op maandag 25 mei, om 13.00 uur geeft Anne Schneider, Lean expert van het Dienstencentrum, een online Webinar over Lean. Tijdens deze Webinar zoomt Anne in op 5 simpele Lean-tips om mee aan de slag te gaan tijdens deze Corona-periode. De Webinar duurt ongeveer 20 minuten.

Waarom juist nu bezig met Lean?

Door te werken aan een simpele en toch stabiele basis, zoals een opgeruimde werkplek en voorkomen van verspillingen, kun je met simpele stappen al snel slimmer werken en dus efficiënter produceren.

Veel bedrijven hebben het nu rustig of kunnen maar de helft van het personeel inzetten om drukke werkvloeren tegen te gaan. Maak gebruik van die beschikbare tijd! Zorg er voor dat uw organisatie er klaar voor is, als het straks weer drukker wordt.

De volgende onderwerpen komen aan bod

  • Toyota
  • Werkplekoptimalisatie (5s)
  • Verspillingen
  • De door u gestelde vragen!

Heeft u vragen die u graag beantwoord ziet tijdens de Webinar? Mail ze vóór donderdag 21 mei 15.00 uur naar a.schneider@dienstencentrum.com. Meldt u hier aan. Na uw aanmelding ontvangt u tijdig van ons een inlog en werkwijze.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK