Het is nooit te laat voor Lean Production

DienstencentrumMinder drukwerk betekent slimmer produceren voor grafische bedrijven.

Dat kan met Lean Production.

Recente onderzoeken tonen de noodzaak opnieuw aan.

Lean is het vermogen om ‘meer te bereiken met minder’. De Lean filosofie richt zich op het vergroten van de klantwaarde, met minder inspanning, minder fouten, minder materiaal, kleinere voorraden, minder energie, en minder tijd en ruimte. Het ultieme doel van Lean is het leveren van een perfect product of dienst, zonder verspillingen.

Het Dienstencentrum is specialist in het begeleiden van bedrijven naar een slimmer en efficiënter productieproces. Zij hebben een stappenplan ontwikkeld dat direct tot resultaat leidt. Geschikt voor elk type bedrijf.

Meer weten? Mail: info@dienstencentrum.com

Het mooi gemaakte Promotiefilmpje van het diensten centrum staat in de rechter kolom

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK