The Future of Publishing: op 5 juni uitgeven opnieuw uitvinden

Future of publishingMediaFacts organiseert op 5 juni een congres dat probeert uitgeven opnieuw uit te vinden. Met sprekers als Brenda van Camp, CMO van Blurb en digital guru Erwin Blom zullen er in ieder geval genoeg ideeën aangedragen worden voor die ambitieuze doelstelling. Een andere reden om het congres te bezoeken is de internationale spreker Mario Garcia, die ondermeer The Wall Street Journal re-designde en Juan Senor, directeur van de Innovation Media Consulting Group uit Londen die hun ervaringen delen met aansprekende en succesvolle digitale projecten. Deelname is niet goedkoop, 375 euro, maar geeft je wel een goed inzicht in hoe de uitgeefwereld denkt te overleven en hoe je daar als creatieve communicatiemaker aan mee kunt werken.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK