TechniShow geeft antwoord op alle vragen over 3D printen

Eén van de hotspots tijdens TechniShow (30 augustus – 2 september 2022) wordt het 3D Procesplein. Het 3D Procesplein toont de volledige 3D print workflow voor de maakindustrie.

Technishow 3d Printen

Met twee pleinen wordt 3D printen één van de hoofdthema’s tijdens TechniShow 2022. Op het 3D Techniekplein tonen exposanten, zoals Renishaw Benelux, Laagland en andere exposanten,
AM-technieken (AM staat voor: Additive Manufacturing, red.). Wie vooral geïnteresseerd is in de verschillende technieken en de nieuwste machines, kan hier terecht. De bezoeker van de beurs doorloopt alle stappen om van idee tot en met een 3D geprint eindproduct te komen. “De technologie staat echter niet op zichzelf. Er zijn vóór en na het 3D printen stappen nodig om tot het eindproduct te komen. Dat hele proces belichten we op het 3D Procesplein”, zegt Kris Binon, directeur van Flam3D.

Alle demo’s worden aangevuld met een lezingenprogramma, afwisselend de ene dag over AM-technieken, de andere dag over het hele proces.

Technishow vindt gelijktijdig plaats met ESEF Maakindustrie van 30 augustus – 2 september in de Jaarbeurs te Utrecht.

Registreer je nu voor een bezoek en bekijk het activiteiten- en lezingenprogramma op beide beurzen via event.technishow.nl of event.maakindustrie.nl.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK