Magazine Leuk!070 als antwoord op online informatie-overload

LeukDen Haag is een nieuw stadsmagazine rijker. Leuk!070 is volgens uitgever Nancy Moorman een ontdekkingsreis door de regio 070 en staat voor alles wat leuk is buiten je werktijd, maar ook voor de bewoners en bezoekers van 070. Om dit initiatief concreet vorm te geven, presenteert zij eind april het magazine Leuk!070. Het magazine is een onderdeel van het totaalconcept dat verder zal worden uitgerold.

De reden voor dit papieren medium beargumenteert de uitgever mooi op haar website: “Online zijn we beland in een wereld van informatie-overload. Dit creëert een nieuwe vraag en mogelijkheden wat perfect aansluit op de geproefde behoeftes en onze missie. De keuze voor een gedrukt handzaam magazine dat op diverse locaties in 070 gratis mee te nemen is, was snel gemaakt.”

Het magazine zal gemaakt worden met een team van vrijwilligers. De oplage zal aanvankelijk 10.000 edities bedragen en tweemaandelijks verspreid worden. Leuk!070 is een gratis gedrukt tijdschrift in een handig formaat (23 x 16,5 cm). De primaire doelgroep is tussen de 25–45 jaar. Het zal ook online te lezen zijn. De Facebook pagina en website zijn half januari al live gegaan.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK