Synchroon printen met 567 printers

 

De clipmakers van OK Go hebben wat nieuws. Voor de muziekvideo bij het nummer Obsession gebruikte de band 567 printers en een gigantische stapel papier.

[video_embed url=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=LgmxMuW6Fsc ” embed_style=”default” width=”540″]

 

 

Waar een normaal mens regelmatig overhoop ligt met printer, thuis of op het werk, lukt het OK Go om 567 exemplaren synchroon te laten werken. Een zeer knappe prestatie. Zeker omdat het resultaat ook nog eens voor prachtige beelden zorgt.
Terwijl de band het liedje zingt, spuwen de printers steeds een ander decor uit. Dat is kort gezegd de strekking van deze videoclip. Maar zo’n simpele omschrijving doet wel drastisch tekort aan het visueel spektakel dat er in de video te zien is.
Voor de enorme berg papier is fabrikant Double A verantwoordelijk. Na afloop is al het papier gerecycled en de opbrengst daarvan is gedoneerd aan Greenpeace.

(bron: Mixed Grill)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK