Sylvia Vroklage, Chief Marketing Officer bij Print.com

Sylvia Vroklage keert daarmee terug in de online printindustrie. Van 2012 tot en met 2016 was zij Marketing en e-commerce manager bij drukwerkdeal.nl.

Logo Print Com
Sylviavroklage
Sylvia Vroklage

Op haar LinkedIn profiel zegt ze het volgende over haar competentie: ‘Ervaren head of digital en marketing, van e-commerce, digital marketing, CRM tot BI, Agile en team development. Ik werk graag op het snijvlak van data-gedreven marketing, inzichten en technologie om de customer journey te optimaliseren, klantloyaliteit te verhogen en
conversie van marketingactiviteiten te realiseren’.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK