Stones-poster geweigerd in Londen

Stones image.phpHet gemeentelijk vervoersbedrijf van Londen weigert posters op te hangen van de grote Rolling Stones-tentoonstelling Exhibitionism. De posters zouden in metrostations en bushokjes moeten hangen, maar het bedrijf vindt ze aanstootgevend. De posters zijn uitgevoerd in fluorescerend paars, geel en groen. Erop staat de afbeelding van een vrouw in bikini met het Stones-logo – de tong – op haar kruis.

Volgens een woordvoerder van de Rolling Stones zijn ze verbijsterd over deze beslissing. De groep komt waarschijnlijk met een alternatieve versie waarbij het logo over de navel van de vrouw wordt geplakt.

De expositie is vanaf 6 april volgend jaar te bezoeken in de Saatchi Gallery in London.

Er worden zo’n vijfhonderd items als zeldzame gitaren, kostuums, foto’s, video’s en hoesontwerpen uit de inmiddels halve eeuw durende carrière getoond.

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK