Speciale schaatsvlag om succes te vieren

OS2014vlag@blokboek

Deze Winterspelen lijken uit te draaien op de succesvolste ooit. De Dokkumse Vlaggen Centrale – DVC introduceert daarom in samenwerking met Nederlandse sportfanaten, een passende OS2014 schaatsvlag, om de enthousiaste sfeer die er heerst in Nederland te onderstrepen.

Via Radio 2 zijn luisteraars opgeroepen om mee te denken over het thema van de OS2014 schaatsvlag. Met deze ideeën als basis heeft DVC een krachtig ontwerp gemaakt. “De Olympische koorts heeft definitief toegeslagen, ook binnen onze onderneming”, aldus directeur Robert Jan Hageman. “Het is geweldig om te zien hoe iedereen met de sporters in Sotsji meeleeft. Nu de teller op 12 Olympische medailles staat, zijn we heel dichtbij een historische gebeurtenis. Daar hoort een vlag bij, die recht doet aan de geweldige Olympische prestaties.”

Schitterende schaatsvlag
Het ontwerp ligt klaar en is volledig afgestemd op een eenmalig, feestelijk hoogtepunt in de Nederlandse Olympische historie. Het is een pakkende vlag, die de oranjesupporter recht in het hart zal aanspreken. Nederland domineert in Sotsji op het Olympische onderdeel schaatsen. De schaats staat daarom symbool voor het succes van de Spelen 2014.

Vorige week werden de eerste exemplaren geprint. De speciale OS 2014 schaatsvlag is 14 februari, te bestellen via de site www.dvc.nl.

 

(Bron: Signpro)

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK