Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Olympische postzegel is print to smartphone

BB160720 persfoto-olympische-spelen-postzegels_tcm10-80459Via het postzegelvel ‘Olympische Spelen 2016’ kan iedereen met zijn smartphone het laatste nieuws van Nederlandse medaillewinnaars in Rio ontvangen.

De Olympische beachvolleybalsters, Sophie van Gestel en Jantine van der Vlist, ontvingen het eerste postzegelvel uit handen van Mark-Jan Pieterse, manager Marketing van PostNL.

Na het scannen van de barcode op het postzegelvel verschijnen de drie postzegels op de smartphone. Door op de afbeelding van de postzegels te klikken, kom je op de website van TeamNL om het laatste nieuws over de Nederlandse medaillewinnaars te lezen. De Nederlandse sportorganisatie NOC*NSF vult dagelijks alle content. Uit deze samenwerking is een unieke postzegel ontstaan waarmee iedereen de prestaties van de topsporters kan volgen.
Ambitie zichtbaar in postzegels
Het ontwerp van het postzegelvel straalt sport uit: ook tijdens de Olympische Spelen winnen we veel met sport in Nederland. Het postzegelvel bestaat uit een gouden, zilveren en bronzen postzegel. Samen vormen zij het podium waarop de drie winnende teams of atleten worden gehuldigd. De gouden postzegel heeft het grootste formaat en het TeamNL-logo is alvast in de medailles geplaatst.
Extra glans
Mark-Jan Pieterse over het postzegelvel: “Met deze postzegeluitgifte geven we de prestaties van onze TeamNL-medaillewinnaars tijdens de Olympische Spelen en Paralympische Spelen extra glans.” Jantine van der Vlist is verrast door de unieke functie van het postzegelvel: “Geweldig dat je óók via postzegels dagelijks op de hoogte blijft van onze sportprestaties in Rio.”
Verkrijgbaarheid
Op de drie postzegels ‘Olympische Spelen 2016’ staat ‘Nederland 1’, bedoeld voor post tot 20 gram met een bestemming binnen Nederland. Deze postzegels zijn vanaf 18 juli te koop bij alle winkels van Bruna en via collectclub.nl.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Workshop PDF Update: 28 mei 2019
  • Workshop kleur in een productieproces: 11 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK