InfoGraphic van de Week: Het verschil in succes tussen digitale content van de DoeHetZelfers en professionele producties

De InfoGraphic van de Week is een overzicht van Visualy dat aangeef wat het verschil is tussen de miljoenen DoeHetZelfers die website en andere digitale content maken en profesionele ontworpen en geproduceeerde uitgaven. Opvallend is dat bij de DoeHetZelfers 70% van hun budget op gaat aan het produceren van content en slechts 30% besteed wordt aan het maken van een goed ontwerp. Dat verklaard misschien waarom maar 2% van hun producties succesvol is, ze besteden te weinig tijd aan en hebben te weinig ervaring met het maken van een goed ontwerp. Je kunt de hele infographic bekijken via deze link .

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK