Smart wall: klevende wanddecoratie

re-imageRe-Image biedt een nieuwe manier van wanddecoratie waarmee kantoor-, presentie- of andere ruimte in een handomdraai te veranderen is. Dit dankzij magnetisch kleefmaterialen die op vrijwel elke muur te bevestigen zijn. Door deze sterke kleefkracht is het zelfs mogelijk 3D te presenteren op dezelfde wand. Met een speciale Wijzonol-coating is de wand ook direct als whiteboard of beamerscherm te gebruiken. Grootste voordelen van de smartwall: gemakkelijk aan te brengen en te wisselen, beschrijfbaar en iedere mengkleur uit te voeren en verkrijgbaar in verschillende hoogwaardige printkwaliteiten. Degene die dit – in samenwerking met Wijzonol – op de markt brengt in Nederland is ondernemer Jan van Ginkel. Voor meer informatie, kijk op www.re-image.nl.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK