Sanoma gelooft in combinatie print/online

Villamedia.nl interviewde Susan Duinhoven, CEO van Sanoma, naar aanleiding van de gepubliceerde omzetcijfers. Niet alleen is de conclusie, dat de uitgever van grote publiekstijdschriften in België en Nederland gezond is (jaaromzet van 500 miljoen euro), ook maakte Duinhoven duidelijk dat print belangrijk is en blijft voor Sanoma.
‘In de markt bestaat soms het beeld dat print niet goed zou zijn. Maar print ontwikkelt zich prima. Er is wel wat daling en de lezers zijn wat ouder, maar de markt is nog groot en op zichzelf oké. Ik geloof ook in de combinatie print en online voor adverteerders. Met print het massabereik en online heel specifiek. Bovendien is print voor het introduceren van een nieuw merk nog steeds waardevol.’

Bron: villamedia.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

In dit najaar worden de trainingen grotendeels online gegeven. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK