RYOBI MHI Graphic Technology (RMGT) start de uitbreiding met een 3e productiehal.

Door de stijgende vraag van de gloednieuwe en succesvolle 970 serie en de nieuwe grootformaat
10 serie, wordt een 3e productiehal gebouwd op het terrein van het hoofdkantoor. De nieuwe fabriek wordt een gebouw met een vloeroppervlakte van 4.398 m2, en moet in oktober 2023 klaar zijn.

Ryobi Gebouw
Artist Impression nieuwbouw RMGT

RMGT werd in 2014 opgericht door de fusie van de activiteiten van Ryobi Ltd. en Mitsubishi Heavy Industries Printing & Packaging Machinery, Ltd. Met een bedrijfsboodschap van ‘Coloring the World Together,’ biedt RMGT een volledig assortiment van hoge kwaliteit, hoge toegevoegde waarde offsetpersen in een breed scala.

De bouw van de fabriek zal naar verwachting in oktober 2023 worden voltooid. 

De nieuw gebouwde fabriek zal uitgerust worden met hoogtechnologische apparatuur, voor de assemblage van voornamelijk grootformaat vellenoffsetpersen. Met de bouw van de fabriek zullen de productieactiviteiten van RMGT geconcentreerd worden, waardoor het productiesysteem wordt geoptimaliseerd en de productiviteit wordt verhoogd.

Bron: manroland

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK