Realtime online folder

Nextail brengt in samenwerking met Publitas een realtime online reclamefolder op de markt. De technologie is al getest op de website van Cook&Co en is nu ook live in de webshop van Blokker.

De content van de folderpagina’s is volledig dynamisch gegenereerd. Daardoor kan Blokker onder meer dynamic pricing toepassen en inspelen op de actuele voorraad van het online productassortiment. Als een actieproduct out of stock is, kan de retailer een alternatieve optie aanbieden. Ook kan er worden ingespeeld op het weer, door extra pagina’s te creëren met barbecues of zwembaden.

De dynamische reclamefolder zou bovendien persoonlijker zijn, doordat die zich aanpast aan de online bewegingen van de klant. Iemand die recent een Airfryer heeft gekocht, krijgt bijvoorbeeld accessoires voor deze heteluchtfriteuse te zien. “De realtime folder maakt directe, één op één online foldercommunicatie tussen retailers en klanten mogelijk”, stelt director online marketing Peter Scholtes van Nextail.

De dynamische folder is volgens de online organisatie van Blokker Holding de eerste in zijn soort. Dit najaar gaan ook Xenos, Intertoys en Bart Smit er gebruik van maken. Daarnaast wordt het product aangeboden aan Gilde Equity Management, de nieuwe eigenaar van Leen Bakker.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK