Reclame op tv voor Reclamefolder.nl

reclamefolderVanaf deze week is bij alle RTL-kanalen een commercial te zien van Reclamefolder.nl. De commercial moet door de slogan ‘mis geen enkele aanbieding’ consumenten ertoe bewegen de app van Reclamefolder te downloaden en gebruiken. Met de commercial, die wekelijks 3 folderaanbiedingen van verschillende retailers toont, wil Reclamefolder.nl de naamsbekendheid en bereik nog verder vergroten. Het online folder platform Reclamefolder.nl wil namelijk nog meer de concurrentie met de papieren folder aangaan. Er zijn inmiddels 1,8 miljoen Reclamefolder app-gebruikers, voornamelijk (hoger opgeleide) consumenten tussen de 20 en 50 jaar.
Bron: marketingtribune.nl

Lees ook:


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK