De Persgroep lijft Reclamefolder.nl in

De Persgroep, bekend als uitgever van landelijke dagbladen als: de Volkskrant, AD en Trouw, heeft Reclamefolder.nl overgenomen.
Reclamefolder.nl geldt met 2 miljoen bezoekers als het grootste digitale platform voor reclamefolders van Nederland. Er zou maandelijks 25 miljoen keer een online folder worden bekeken.
De Persgroep stelt dat de overname past in haar online strategie, en wil Reclamefolder.nl integreren met haar digitale platformen en dag- en weekkranten. Het idee is dat de lezer in de toekomst in een oogopslag kan zien welke aanbiedingen in zijn buurt voor hem interessant zijn.
Reclamefolder.nl was eigendom van onder meer RTL Ventures en H2 Equity Partners. Zij hebben nu hun aandelen voor een onbekend bedrag verkocht aan De Persgroep.

Bronnen: Adformatie/NU.nl/ANP

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK