Ervaar jij ook deze marketing problemen?!

Meerdere locaties, veel te communiceren en veel verschillende medewerkers die dit op hun eigen manier managen. Herken je dit? (partnerbijdrage)

Voorbeeld Communicatie Editen Voor Retailers 1 1024x683 1

Met slimme marketing kunnen marketingprofessionals de juiste communicatie op het juiste moment inzetten. Die marketing moet altijd on-brand én up-to-date zijn. Daarom hebben steeds meer marketingteams behoefte om alle communicatieactiviteiten digitaal te structureren. Dit geldt vooral voor grote marketingafdelingen die het vaak erg druk hebben. Zij willen hun communicatiebeheer zo efficiënt mogelijk organiseren.

Dat kan met een Marketing Platform!

Een Marketing Platform helpt je wanneer je deze problemen ervaart in de marketing:

  • Geen centraal systeem: Er is nu geen centraal systeem waar het team alle communicatie handig en snel kan terugvinden, hergebruiken en bestellen.
  • Veel locaties: Er zijn vele locaties of afdelingen met verschillende medewerkers die de communicatie op hun eigen manier organiseren.
  • Vele ontwerpvragen: Ontwerpers moeten continu aanpassingen in designs doen, want als medewerkers dat zelf doen ontstaat er inconsistentie.
  • Afwijkend drukwerk: Het bestellen van drukwerk is complex. Er zijn talloze productopties beschikbaar en niet altijd wordt de juiste keuze gemaakt

Een Marketing Platform is de centrale plek om het hele proces van communicatie te organiseren; van ontwerp tot bestelling. Gebruikers kunnen vanaf diverse locaties communicatiematerialen bewerken, bestellen of downloaden. Altijd in de huisstijl!

Meer weten? Vraag een online demo aan van de software!

Banner Brandportal Prindustry 8

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK