PrintPraat op Clubhouse: woensdag om 13.00 uur

Er zijn een hele boel online print events deze week om uit te kiezen, maar we gooien er toch nog één in de groep: de wekelijkse #PrintPraat op Clubhouse vanmiddag.

Clubhouse

Wie zin heeft om bijgepraat te worden over brandportals en fulfilment, kan vanmiddag vanaf 13.00 uur meeluisteren op Clubhouse. Een laagdrempelige kans voor (print)professionals om meer te leren over topics in het grafische veld. “Het begint al een traditie te worden”, geeft host Stefan de Cuyper van Digitalprinting aan. Hij organiseert de PrintPraat-sessies wekelijks op woensdag met Juriaan van Beelen van Print.com, maar vandaag schuiven Print.com-collega Britt Minken en Ramon van Wingerden van Prindustry aan als hosts.

Meedoen is gratis en verloopt eenvoudig via een inlog bij Clubhouse, maar je moet wel een iPhone in je bezit hebben.

Nog niet zo bekend met Clubhouse? Lees er hier meer over!

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK