Drupa virtueel gestart

Met nog drie dagen te gaan, meldt de drupa-organisatie een eerste succesvolle dag van het online evenement. Ongeveer 17.000 geregistreerde bezoekers uit 155 landen hebben al 660 minuten doorgebracht in de Conference Area en 930 minuten met Live Web Sessions. Ook hebben zij kunnen netwerken met 212 exposanten uit 45 landen in de Exhibition Space en Matchmaking Plaza.

Virtual Drupa

Natuurlijk is deze virtuele drupa in niets te vergelijken met de echte beurs. Voor een online evenement is het aangeboden materiaal overweldigend. In het totaal biedt drupa 230 live events in drie dagen. Daarnaast kunnen geregistreerde bezoekers 3.768 exposantenpagina’s raadplegen en 57 livestreams meemaken.

Alleen voor de livestreams geldt dat ze aan een moment gebonden zijn. De expositie is niet aan drie dagen gebonden. Alle informatie en presentaties zijn later ook te volgen.
De beurs geeft een indrukwekkend totaaloverzicht van iedereen die maar iets levert in de industrie, met de producten die ze bieden en contactpersonen.
Daar ligt dan ook een belangrijke waarde van de show. Het is als het ware een grafische wikipedia geworden, die erom vraagt om continu bijgehouden te worden.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK