Printparty 2023 bij Canon Den Bosch

Op vrijdag 3 november vindt de tweede editie plaats van Printparty, hét gezelligste feest voor Grafisch Nederland en België. Het thema van het feest – dat plaatsvindt bij Canon in Den Bosch –  is gemaakt rondom de Roaring Twenties.

Printparty 2023

De aankleding heeft dan ook een groot Peaky Blinders-gehalte. Bezoekers kunnen deze avond ontspannen netwerken en onder het genot van een hapje en drankje plaatsnemen aan de Black Jack tafel. Ook is er een Whisky-proeverij en de muzikale invulling gebeurt door een DJ die ouderwets verzoekplaten van vinyl draait. Het feest staat tevens in het teken van het 100-jarig bestaan van de GSOB (Grafimedia Studiegroep Onderling Beter). 

De avond start om 20.00u en de toegang is gratis, wel vooraf aanmelden op de website van https://printparty.nl/ . Passende kleding voor deze avond is leuk maar zeker niet verplicht.

Voor meer informatie over Printparty kunt u contact opnemen met een van de organiserende partijen, te weten VIGC, KVGO, VKGO, GSOB, GOC of Hubergroup. 

Bron: persbericht

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK