Hoe LINDA. haar redactionele workflow transformeerde met WoodWing Software

LINDA. is een begrip binnen de publieke tijdschriftenwereld. Met een maandelijks bereik van meer dan 5 miljoen mensen via LINDA.nl, een indrukwekkende aanwezigheid op sociale media en natuurlijk de tijdschriften LINDA.magazine, LINDA.meiden en de special LINDA.loves., zet LINDA. de toon in aansprekende content voor vrouwen.

Qonqord Linda Workflow For Content Creation

Achter deze krachtige uitstraling zitten echter complexe contentcreatieprocessen die naadloze samenwerking en een efficiënte werkwijze vereisen voor de verschillende content-teams. En hier komen Qonqord en Woodwing om de hoek kijken.

Lees verder bij Qonqord

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK