Printbare audio

QRcodings.com introduceert als eerste in Nederland de Multimedia QR code. Met deze multifunctionele marketingtool is het mogelijk verschillende media te verwerken in één code.

Na het scannen van de code met een smartphone of tablet, worden diverse mediakanalen in één keer getoond. De gebruiker heeft hierdoor meteen toegang tot audio, video, social media, diverse links en zelfs de mogelijkheid telefonisch contact op te nemen via een direct call button. Dit verhoogt het bereik aanzienlijk ten opzichte van reguliere QR codes waarbij slechts naar één actie verwezen kan worden.

De multimedia QR code biedt de mogelijkheid multimedia zoals audio en video toe te passen in printbare middelen die hierdoor interactief worden. De unieke code kan geprint worden op alle materialen waarop geprint kan worden zoals kranten, stickers, flyers, displays, kaarten, uithangborden, banners, kleding, vlaggen of producten als gadgets, incentives of relatiegeschenken. Hierdoor is het mogelijk eenvoudig méér informatie te delen tegen lagere kosten. De content achter de code is eenvoudig te delen door de gebruiker waarmee het bereik nog verder wordt vergroot.

Door de uitgebreide mogelijkheden is de multimedia QR code in te zetten voor verschillende doeleinden en in verschillende branches. En een multimedia QR code biedt de mogelijk om tegen lage kosten veel mensen te bereiken en veel informatie aan te bieden. Met maandelijks op te zeggen abonnementen vanaf €19,75 per maand is het al mogelijk een eigen account te krijgen. Bedrijven krijgen met een eigen code toegang tot een persoonlijk control panel, waar een audiofile, logo en/of afbeelding, de diverse links en een telefoonnummer toegevoegd kunnen worden. Het gebruikersproces is zeer simpel en het account kan zo veel als gewenst aangepast, veranderd of opnieuw gebruikt worden.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK