Print.com nu volledig operationeel in Duitsland

Na een vliegende start in Nederland, België en Frankrijk, is Print.com nu officieel van start gegaan in Duitsland. Vanuit het nieuwe kantoor in Würzburg willen Country Captain Cordula en haar team Duitse printprofessionals de eersteklas service bieden waar het internationale printplatform om bekendstaat.

Cordula

Cordula zegt: “Goed luisteren, begrijpen, uitvoeren en leveren. Wij zijn er om een directe partner, adviseur en ondersteuner voor onze klanten te zijn. Door dezelfde mentaliteit en taal te hebben, en gewoon dicht bij de klant te staan, kunnen we dat doen. Op die manier verhogen we de kwaliteit van de dienstverlening voor onze klanten, maar ook voor de Print.com Groep. We noemen wat we doen niet gewoon klantenservice, we noemen het “klanten-liefde”. Ik wil dit serviceconcept met mijn team hier in Duitsland invoeren.”

Lees meer over Print.com en alle mogelijkheden van de web-app in Duitsland.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK