Prijswinnende parfumverpakking

Femme fatale heet de parfum die in de aantrekkelijke verpakking zit ontworpen door het Belgische bedrijf Antilope. Een vrouwelijke verleidelijke uitstraling moest deze prijswinnende verpakking dan ook krijgen en dat is goed gelukt volgens het jury rapport van de Ecma Award.

Voor het ontwerp werd wit sulfaat karton van Sappi gebruikt, Algro geheten. De bloem met de fijne uitsnede werd gemaakt met een Highclon digitale laser afwerkings machine.

De twee kleurendruk geeft het karton een gloeiende luxueuze uitstraling. De fijn uitgesneden bloem via digitale laser en ebossing methode gesneden en aangebracht maakt het geheel subtiel en uiterst vrouwelijk.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK