Plant je cadeaupapier

Eden_resizeMet de komende feestdagen worden er wereldwijd weer miljoenen rollen cadeaupapier verkocht. En wat gebeurt er vervolgens met dit papier? Precies: het belandt in de prullenbak of de papierbak. Op Kickstarter staat nu echter een project waarmee het inpakpapier hergebruikt kan worden. En dan wel op een hele bijzondere manier: je kunt het namelijk planten in je tuin. Eden’s Paper betreft biologisch afbreekbaar inpakpaper dat voorzien is van zaadjes. Op dit moment zijn er vijf papiersoorten beschikbaar, deze hebben de zaadjes van wortelen, tomaten, broccoli, chili en uien. Voor vijf Britse ponden is het inpakpapier duur, maar daarmee heb je wel een milieuvriendelijk en origineel extra cadeau!

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK