Cadeaupapier persoonlijk gemaakt

Greetz biedt voortaan de mogelijkheid om zelfgemaakt cadeaupapier te bestellen. Klanten kunnen bijvoorbeeld een naam of foto plaatsen op het cadeaupapier.
Voor elk moment heeft Greetz passend cadeaupapier ontwikkeld, waarop de verzender een naam of mooie foto kan plaatsen. De echte creatieveling kan zelfs een compleet eigen design maken. Zo wordt elk cadeautje een extra unieke en persoonlijke verrassing.
Voor de totstandkoming van dit aanbod is Greetz een samenwerking met HP Inc. aangegaan. Deze samenwerking heeft ertoe geleid dat online per bestelling de klant een uniek design kan printen ter grootte van het benodigde formaat cadeaupapier. Zo hoeft er niets gesneden te worden en wordt er per order on-demand gewerkt. De HP-PageWide XL 5000 printers kunnen zowel waterdicht cadeaupapier voor boeketten bedrukken als cadeaupapier voor cadeautjes.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK