Papieren horloges

De tijd op papier – en toch geen kalender. Dat zijn de zogenaamde Pappwatches, die onder meer in het Marta Herford museum in het Duitse Herford verkrijgbaar zijn.

De horloges zijn gedrukt op Tyvek, een scheurresistent en waterafstotend materiaal.

Naast een keuze uit vele kleuren en prints, is er ook het ‘lege horloge’. Als het ware een leeg doek dat je zelf kunt vullen met pen en potlood, stiften, verf en glitters. Zo maak je het je eigen design.

De Pappwatch is ontworpen door de Berlijnse designer Nadine Quedenfeld. Zij maakt ook andere gebruiksvoorwerpen van Tyvek, zoals: portefeuilles en hoesjes voor de telefoon.

Het Marta Herford is een museum dat een uitgebreid programma biedt met hedendaagse kunst, architectuur en basisvragen over design.

Bron: Nadine Quedenfeld / Print Pakt

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK