Papieren horloge

Het Berlijnse Paprcuts doet speciale dingen met papier. Zo hebben ze inmiddels besloten om ook een papieren horloge te gaan maken. Voor dat doel hebben ze een Indigogo-campagne opgezet, die het doel al bereikt heeft, terwijl de campagne koud begonnen is.
Het bedrijf maakt al jaren dingen van speciaal papier dat niet week of kapot te krijgen is en deze Papr Watches zien er dus niet alleen gaaf uit, ze kunnen overal tegen.
Denk niet aan een smartwatch: de Papr Watch doet niks meer dan de tijd laten zien op een ouderwetse LCD-display. Het hele horloge is gemaakt van Tyvek, dat spul waar die festivalbandjes van gemaakt zijn die je met geen mogelijkheid kapot kunt trekken. Dat betekent, dat de Papr Watch gewoon mee onder de douche kan, niet af hoeft als je gaat zwemmen en prima een rondje wasmachine overleeft.
(bron: Dutch Cowboys)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK